Usein kysytyt kysymykset sälekaihtimista

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Kysymys: Miten Korona vaikuttaa toimintaanne ja miten olette ottaneet
sen huomioon?

Vastaus: Mittausten ja asennusten yhteydessä käytämme kasvomaskeja. Lisäksi pidämme tarvittavat turvavälit. Mittaus kestää keskimäärin 15-25 minuuttia ja asennus kestää 1-2 tuntia. Joidenkin asiakkaiden pyynnöstä asennukset on suoritettu siten että asukkaat ovat poistuneet asunnosta asennuksen ajaksi. Näin on minimoitu kontaktit.
Kotisivuillanne mainitaan, että toimitusaika on 1-2 viikkoa. Onko toimitusaikaa mahdollista tarkentaa ennen tilausta?
Vastaus: Kyllä! Kun sovit mittausaikaa, saat samalla halutessasi myös tarkan asennuspäivän ja kellonajan. Huom! Katso etusivulta päivitettyä tämän viikon toimitusaikaa.
Kysymys: Asun Järvenpäässä ja toimipisteenne näyttää olevan HelsinginTöölössä. Jos tilaan teiltä kaihtimet asennettuna, tuleeko pitkän välimatkan vuoksi jotain ylimääräisiä kuluja?
Vastaus: Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo. Näillä alueilla on kaikissa sama asennushinta eikä muita kuluja veloiteta. Jos haluatte tarjouksen päätoimialueemme ulkopuolelta, niin annamme siitä erillisen tarjouksen.
Kysymys: En ole aikaisemmin tilannut sälekaihtimia. Miten pitäisi toimia?
Vastaus: Lähes kaikki tilaukset toimitamme ”avaimet käteen”-periaatteella. Jos haluat meiltä sälekaihtimet asennettuna niin mittauspalvelu kuuluu hintaan. Soita, niin sovitaan mittausaika. Mittauksen yhteydessä voit tutustua myös värimalleihin. Jos haluat laskea hinta-arvion omille kaihtimillesi ennen varsinaista mittausta niin tutustu hintalaskuri -linkkiin.
Kysymys: Onko tuotteitanne mahdollista hankkia myös osamaksulla?
Vastaus: Varsinaista osamaksua meillä ei ole, mutta luottokorteista Visa ja Mastercard käyvät maksuvälineinä. Maksun voi suorittaa asennuksen yhteydessä. Kaikilla asentajillamme on maksupäätteet mukana.
Kysymys: Tein ohjeidenne mukaan laskurilla hinta-arvion. Mittasin lasit, kuten sivullanne opastettiin. Tästä huolimatta suosittelette tarkistusmittausta ennen asennusta. Miksi?
Vastaus: Lasin valoaukkomitoilla saadaan hinta-arvio. Kaihtimien todelliset tekomitat ovat lähes aina suuremmat tai pienemmät kuin itse valoaukko riippuen ikkunatyypistä. Ikkunatyyppejä on satoja erilaisia, joten mitään yleispätevää mittausohjetta on lähes mahdotonta antaa puhelimessa. Lisäksi on syytä tarkistaa kaihtimien kiinnitystavat, kätisyydet ym. pienemmät yksityiskohdat.
Kysymys: Tarkoittaako tämä sitä, ettei hinta-arvio olekaan kovin tarkka?
Vastaus: Käyttämällä laskuria saadaan hinta-arvio hyvin lähelle todellista hintaa. Hintamuutokset ovat lähinnä marginaalisia. Esim. jos valoaukko on 120 x 120, antaa laskuri hinnaksi 36 eur. Jos kaihtimen todellinen tekomitta onkin 122 x 122, on hinta 37,20 eur. Jos taas otetaan esimerkiksi ikkunatyyppi, jossa kaihtimen tekomitta on lasia pienempi esim. 119,5 x 119 on hinta 35,55 eur jne.
Kysymys: Talossamme on 24 ikkunaa, joihin tahdomme valkoiset kaihtimet asennettuna. Laskurissanne lukee, että suuremmasta määrästä on mahdollisuus saada eri tarjous?
Vastaus: Kyllä. Kun tilaat vähintään 10 kaihdinta, ota yhteyttä tarjousmyyntiimme puh. 045 327 2202 niin saat vieläkin edullisemman ”pakettihinnan”.
Kysymys: Asennuskulut voi sivujenne mukaan käyttää kotitalousvähennyksiin. Tuleeko tästä erillinen tosite verotusta varten?
Vastaus: Asennuskulut ovat eriteltyinä käteiskuiteissa ja laskuissa ja käyvät sellaisenaan verotukseen.
Kysymys: Olisin kiinnostunut pesettämään ikkunat kaihdinten asennuksen yhteydessä. Onnistuuko tämä teiltä?
Vastaus: Toimimme yhteistyössä yksityisen siivousliikkeen kanssa ja ikkunoiden pesut on mahdollista ajoittaa samaan aikaan kaihdinten asennusten yhteyteen. Joissakin tapauksissa asiakkaat ovat pesettäneet ikkunat vasta asennusten jälkeen.
Kysymys: Haluan asentaa sälekaihtimet itse ja minulla on mitat jo valmiina. Miten voin tehdä tilauksen?
Vastaus: Soita numeroon 045 327 2202 ja ilmoita mitat, joilla haluat, että kaihtimet valmistetaan sekä kaihtimen väri. Samalla kerromme myös toimitusajan.
Kysymys: Kotisivuillanne mainitaan, että toimitusaika on 1-2 viikkoa. Onko toimitusaikaa mahdollista tarkentaa ennen tilausta?
Vastaus: Kyllä! Kun sovit mittausaikaa, saat samalla halutessasi myös tarkan asennuspäivän ja kellonajan.
Kysymys: Olemme muuttamassa uuteen asuntoon. Kyseessä on uudiskohde ja haluaisimme asennuttaa sälekaihtimet. Meillä ei ole tarkkoja mittoja joilla voisimme pyytää teiltä tarjouksen. Miten meidän tulisi toimia?
Vastaus: Olemme toimittaneet lukuisiin uudiskohteisiin sälekaihtimet ”avaimet käteen” – periaatteella. Yleisesti ottaen on ollut kaksi tapaa toimia näissä tilanteissa. Mittaus/arviointi on suoritettu asiakkaan ollessa mukana esim. asunnon tarkastuksen yhteydessä tai olemme käyneet rakennuksella ottamassa mitat ja ilmoitamme tarjouksen myöhemmin. Kun kysymyksessä on rakenteilla oleva kohde, kannattaa asiakkaan kysyä rakennuksen vastaavalta työnjohdolta miten mittaus voidaan suorittaa. Kun asiakas ottaa yhteyden työnjohtoon, on lupa mittauskäynnille annettu lähes aina.Jos rakentaja antaa luvan, niin voimme asentaa kaihtimet paikoilleen jo rakennusvaiheessa ennen muuttoa. Kaikissa kohteissa se ei ole mahdollista. Tällöin asennamme kaihtimet yleensä muuttopäivänä.
Kysymys: Olemme muuttamassa uudiskohteeseen ja muutkin tulevat asukkaat ovat kyselleet sälekaihdintoimituksista. Jos useampi tuleva asukas on kiinnostunut tarjouksesta, niin miten tämä vaikuttaa hintaan?
Vastaus: Pyydämme tässä tapauksessa ottamaan yhteyttä meihin niin laskemme ”pakettihinnat” kaikille. Nykyisin tulevat asukkaat viestittelevät keskenään esim. Facebookissa ja ovat pyytäneet meiltä tarjouksia.
Kysymys: Taloyhtiöömme on tulossa/käynnissä ikkunaremontti ja useimmat asukkaat ovat hankkimassa kaihtimet uusiin ikkunoihin. Olemme saaneet jo tarjouksen toiselta toimittajalta mutta haluaisimme verrata hintoja ja toimitusaikaa ym. Miten voisimme saada tarjouksen talomme asukkaille?
Vastaus: Ottakaa meihin yhteyttä niin toimitamme asukkaille tarjoushinnat. Tarjoushinta on voimassa koko ikkunaremontin ajan. Asukkaat voivat vapaasti tilata kaihtimia tarjoushinnalla eikä mitään sitovaa yhteistilausta tarvitse suorittaa. Toimitamme kaihtimet paikoilleen asennettuna 1-2 viikon toimitusajalla. Näin ollen asukkaat saavat sälekaihtimet uusiin ikkunoihin mahdollisimman pian.

Siirry sivun alkuun